Продавець Paketos розвиває свій бізнес на Prom.ua 3 роки.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
998 відгуків
promo_banner
+380 (68) 500-85-68
пр. Г. Гонгадзе, 5, 04208, Київ, Україна
Кошик
Paketos
Дой-пак РеТОРТ 140х210х41 (300грам) ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації), фото 3
Дой-пак РеТОРТ 140х210х41 (300грам) ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації), фото 4

Дой-пак РеТОРТ 140х210х41 (300грам) ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації)

  • Під замовлення
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 1925
clockВідправка з 17 лютого 2025

6,90 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн

Дой-пак РеТОРТ 140х210х41 (300грам) ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації)
Дой-пак РеТОРТ 140х210х41 (300грам) ЗЕЛЕНИЙ 130мкм (для стерилізації)Під замовлення
6,90 ₴
+380 (68) 500-85-68
+380 (68) 500-85-68
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Металізований Дой пак реторт-пакет для стерилізація упаковоного продукту в автоклаві

 


Чірехлойний пакет, що забезпечує стерилізацію продукту при температурі понад 100 градусів і зберігає поживні властивості та якість розфасованої продукції.

Реторт пакет- інноваційна заміна металевих і скляних консервних банок



Матеріал пакунка: металізований реторт-матеріал товщиною 85 мкм (PET12/Al9/CPP60)

Колір пакунка: Зелений 

Об'єм фасовки: 500мл / близько 500г консерв 

Умови стерилізації в даному пакеті:

Температура - 120 градусів C

Час - 40 хвилин

Тиск - 2 - 2,5 Бар

Температура запайки шва: 150C (залежить від часу запайки) 
 

Технологічний процес фасування в реторт-пакети не відрізняється від стандартного для гнучкої упаковки і полягає в догляданні продукту в сформований пакет і герметичним його запечатування за допомогою запячачного обурудування


 

 

Продукти в реторт-пакетах нагріваються, щоб знищити мікроорганізми, що знаходяться в них. Багато бактерій, які завдають шкоди продукту, викликають суперечки з дуже високою стійкістю до нагрівання. У той же час термообробки залежать від виду продукту, його маси та структури ламінату упаковки. Наприклад, термін зберігання продукту у складі алюмінієвої фольги становить 2-4 роки, тоді як в інших пакетах - 6-18 місяців. Для порівняння процесів стерилізації різних продуктів за певних рівних умов прийнято такий показник, як мінімальний час термообробки, наприклад:

  • супи нагріваються швидше у порівнянні з тушею бобами і томатними пастами,
  • Великі (об'єднані) пакети нагріваються і охолоджуються повільніше, ніж малі пакети,
  • 36 мін - надмірний час процесу для всіх продуктів у пакетах обем 200 мл, достатній для всіх пакетів 450 мл, недостатньо для всіх продуктів у пакетах об'єму 1 л
     

 

 

Характеристики
Основні
Країна виробникУкраїна
Інформація для замовлення
  • Ціна: 6,90 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner